Landbouw en Voedsel in BrabantSamenwerken, kennisdelen en innoveren

VABIMPULS voucher ook beschikbaar voor familiedialoog

March 09, 2020 0 comments

De agrarische sector kent zijn onzekerheden. Ga daarom binnen het gezin het gesprek aan over de koers die uw (familie)bedrijf gaat varen. Via de provincie Noord-Brabant kunt u de VABIMPULS voucher nu ook inzetten voor een familiedialoog.

Momenteel zijn er diverse onzekerheden binnen de agrarische sector en is het belangrijk om het gesprek aan te gaan binnen het gezin over welke koers uw (familie)bedrijf gaat varen. Maar nog belangrijker u als (toekomstig) ondernemer! Om jonge boeren te ondersteunen kan via de provincie Noord-Brabant de VABIMPULS voucher nu ook ingezet worden voor een familiedialoog.

Een dialoog binnen de familie kan leiden tot nieuwe en/of verhelderende inzichten, maar kan wellicht ook juist bevestiging geven dat u op de juiste koers bent.

Vraag de voucher online aan

Wilt u hier als gezin gebruik van maken? Maak dan aanspraak op de voucher en definieer uw vraagstuk. Een ervaren en gespecialiseerde bedrijfsadviseur wordt dan toegewezen aan uw specifieke casus en gaat samen met u en uw familie in gesprek. De voucher is online aan te vragen via Stimulus, de organisatie voor de voucherregelingen waar de Provincie Noord-Brabant bij is aangesloten als het gaat om de ondersteunende maatregelen. 

Kijk op de website van VABIMPULS voor meer informatie over de voucher.

0  Comments

Cookie settings