Het online en offline platformvoor samenwerking, kennisdeling en innovatie

2019 in het teken van de Food Awards Brabant

06-12-2018 0 reacties

Het is je vast niet ontgaan: in 2018 was Brabant Europese regio van de Gastronomie. Daarbij hoorde het We Are Food themajaar, waarin 10 maanden lang 10 Brabantse innovatiethema’s in de schijnwerpers stonden. Volgend jaar wordt de koers voortgezet met een nieuw project.

Prijs voor voedselvernieuwers

Tijdens de ‘grande finale’ van het foodjaar in Breda afgelopen maandag maakte gedeputeerde Anne-Marie Spierings bekend vanaf 2019 te starten met de Food Awards Brabant (FAB). Deze prijs zal worden uitgereikt aan innovatieve voedselvernieuwers. Het doel van de Food Awards is om het innovatienetwerk in Brabant verder te verstevigen. Zo kan Brabant blijvend een impuls geven aan de invulling van de voedselagenda van de toekomst.

Programma in de maak

Hoe vaak de prijs komend jaar wordt uitgereikt en wat de spelregels en voorwaarden voor deelname zijn is nog niet bekend. Komende periode wordt dit verder uitgewerkt. In ieder geval krijgen de voedselvernieuwers van het afgelopen foodjaar een prominente rol in het FAB-programma. Het FAB-programma zal eind februari 2019 worden gepresenteerd.

Bron: AgrifoodCapital

 


 

{"tabBasic":{"type":"items","urlProtocol":"http://","useUpdatesFilter":false,"itemType":"3","documentsDisplayType":"folders","twitterType":"username","listIcon":"icon-globe","topn":"5","orderBy":"contentPage_dateVisible DESC","showAvatar":true,"showUserName":true,"filterRetweets":false,"targetBlank":true,"personaliseItems":false,"autoHide":false,"autoRefresh":false},"pageFilter":{"usePageFilter":false},"layout":{"template":"carousel","showDescription":false,"showDescriptionInList":false,"showAuthor":false,"showDate":true,"showImages":false,"carouselCount":"3","carouselShowImages":true,"carouselSlideshow":false,"carouselAutoPlay":false,"carouselDelay":"4000"},"options":{"showAge":false,"showPastItems":true,"showItemsPer":"month"}}

 

0  reacties