Het online en offline platformvoor samenwerking, kennisdeling en innovatie

FoodUp! Academie 2018: meld je aan!

29-05-2018 0 reacties

De FoodUp! Academie neemt je mee in de belangrijkste uitdagingen van het voedselsysteem met interessante sprekers en excursies die je kennis en netwerk vergroten.

Vorig jaar werd de eerste editie van de FoodUp! Academie georganiseerd. De reacties hierop waren positief! TIjdens de Academie krijg je meer inzicht in ons voedselsysteem. Het programma van 5 dagen biedt ruimte voor zowel theorie als praktijk, maar ook leren van elkaar is een belangrijk onderdeel. FoodUp! geeft je kennis en inspiratie die je kunt gebruiken in jouw dagelijkse praktijk. Ook werk je samen met een andere deelnemer aan jouw eigen ideeën middels een zelf te formuleren opdracht en krijg je toegang tot een breed netwerk van Brabantse voedselveranderaars.

Voor wie is de FoodUp! Academie?

Ben jij een voedselprofessional, ondernemer, beleidsmaker, student of op een andere manier betrokken bij de Brabantse Agrofood sector? Dan is de Academie geschikt voor jou! Twijfel je of dit programma bij je past? Mail dan academie@foodupbrabant.nl voor een belafspraak.

Belangrijke data

De Academie vindt plaats op 14 september, 5 oktober, 13 oktober en 2 november en 23 november. Je kunt je aanmelden tot 15 juni 10:00 uur.

Meer informatie

Je vindt meer informatie over de Academie in deze brochure, of op de website van FoodUp!

 

0  reacties