Het online en offline platformvoor samenwerking, kennisdeling en innovatie

WhatsApp updateservice

16-04-2018 0 reacties

Ben jij een veehouder en wil je graag op de hoogte blijven van de ontwikkelingen in de veehouderijsector? Meld je dan nu aan voor de WhatsApp updateservice! Ontvang gratis en eenvoudig updates op je telefoon over subsidies, regels en nieuwe ontwikkelingen. Updates die van belang zijn!

Meld je aan!

Voeg 0618303451 toe aan je contactenlijst. Stuur daarna een WhatsApp-bericht met de tekst “update AAN’. Je ontvangt een bevestigingsbericht wanneer je bent aangemeld. Zodra er nieuwe informatie is ontvang je automatisch een update.

 

Belangrijk om te weten

Wanneer jij je aanmeldt voor de WhatsApp updateservice blijft je telefoonnummer privé. Je telefoonnummer wordt ook niet voor andere doeleinden gebruikt. Daarnaast wordt via de service alleen informatieve updates gestuurd die van belang zijn voor jouw bedrijf. Deze updates worden op werkdagen tussen 8.00 - 18.00 uur verstuurd. Tot slot is en blijft de service gratis.

 

Nieuwsgierig naar de updates?

De updates die je ontvangt op je mobiele telefoon gaan over de laatste ontwikkelingen in het provinciale beleid en de ondersteunende maatregelen. Zo worden er bijvoorbeeld filmpjes gedeeld waarin beleidsmedewerkers vertellen welke veranderingen er zijn en wat deze nu betekenen voor jouw bedrijf. Bekijk alvast de video van gedeputeerde Anne-Marie Spierings waarin zij uitlegt wanneer een verouderd stalsysteem moet worden aangepast. 

 

Lees hier meer informatie over de WhatsApp updateservice.

0  reacties