Het online en offline platformvoor samenwerking, kennisdeling en innovatie

Agrifood wereldwijd: ga mee op FoodTour op de PLMA 2018!

13-04-2018 0 reacties

Op 29 mei start de tweedaagse PLMA in de RAI Amsterdam: de grootste private label beurs ter wereld. Zes bedrijven laten op het Brabant paviljoen zien wat onze regio in huis hebt. Ga jij mee op de FoodTour langs deze bedrijven en andere interessante stands van de PLMA? Meld je nu aan!

Al zes jaar bundelen de provincie Noord-Brabant en Brabantse ondernemers hun krachten met het Brabantpaviljoen. Samen staan zij op de grootste private label-beurs van Europa: de PLMA. Onder het motto ‘Samen Sterk’ laten zeven food en feed bedrijven zien wat Brabant in huis heeft. Ook jij kunt een kijkje nemen op deze beurs! De provincie, de Kamer van Koophandel en Holland Food Camp nodigen u van harte uit voor een bezoek aan de PLMA en het Brabantpaviljoen en voor de speciale FoodTour.

Brabantpaviljoen 2018

De deelnemende bedrijven op het Brabantpaviljoen zijn dit jaar Larco Foods, Schouten Europe, Danvo Bakeries, Saucecompany, DeJong Cheese, Baking Fun en Petfood Factory. De FoodTour bestaat uit een rondleiding langs Brabantse bedrijven, andere interessante paviljoens en de IDEA Supermarket. Ook is er ondersteuning bij matchmaking en ruim gelegenheid voor vrij bezoek.  

Tijd en locatie

De FoodTour vindt plaats op dinsdag 29 mei om 13 uur en op woensdag 30 mei om 11 uur in de RAI Amsterdam (kaart) en start vanaf het Brabantpaviljoen in het Europa Plaza, Hal 14 (direct tegenover het Registration Center en de Scan&Go).

Aanmelden

Heeft u interesse in een bezoek aan de PLMA? Je kunt je aanmelden door een mail te sturen naar Jacqueline Lanting: j.lanting@n40.nl. Na aanmelding ontvang je een persoonlijke code. Hiermee kun je tot 17 mei een gratis entreekaartje (t.w.v. 225 euro) bestellen. Het aantal vrijkaartjes is beperkt, dus wees er snel bij!

Agrifood Export Meeting

Kun je niet bij de beurs zijn, of praat je graag verder met de ondernemers? Dat kan! De eerstvolgende Agrifood Export Meeting met als thema ‘E-commerce/digitalisering als groeistrategie’ zal plaatsvinden op donderdag 14 juni van 15.30-18.00 uur bij DeJong Cheese in Alphen. Sla de datum alvast op in je agenda! Voor meer informatie kun je terecht bij Jacqueline Lanting via j.lanting@n40.nl of 06 - 38 06 23 95.

0  reacties